Menu +31 (0) 13 - 516 70 50
https://www.becxtrading.nl/nl/over-becx/wij-ondersteunen
Becx Verhuur
Bel voor informatie:
+31 (0) 13 516 70 50
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
 
Dat verdient een duwtje in de rug...

Wij ondersteunen…

 

Sinds enkele jaren versturen wij geen kerstkaarten meer maar een kerstgroet per e-mail aan onze relaties. Het bedrag wat wij hiermee besparen schenken wij jaarlijks aan de stichting Kika.

 

De stichting heeft als algemeen doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

   

 

 Daarnaast ondersteunen we Alpe d’Huzes, het initiatief van fietsen tegen kanker.

 

 

 

Er bestaat geen twijfel over dat ondersteuning van lokale sportactiviteiten niet alleen goed is voor de volksgezondheid, maar zeker ook voor de saamhorigheid binnen een gemeenschap. Vaak worden sportclubs gedragen door vrijwilligers, maar komen nieuwe initiatieven niet van de grond vanwege geen of te weinig steun vanuit regionale overheden. Wij geven enkele van deze lokale initiatieven financiële ondersteuning.

   Voetbal Vereniging Vessem wordt al jaren ondersteund door Becx Verhuur. Het Becx logo is zowel op- als langs het veld prominent aanwezig. Becx Verhuur is intussen binnen de Vessemse club niet meer weg te denken als hoofdsponsor van het 1e elftal.

 

  De support aan Korfbal Vereniging Vessem is ook zo'n mooi voorbeeld van jarenlange samenwerking tussen de lokale verenigingen en ondernemers uit het dorp. Ook hier steund Becx Verhuur de vereniging d.m.v. shirtsponsoring en reklameborden.

 

  Buiten de sportverenigingen ondersteund Becx Verhuur ook de lokale Fanfare en Muziek vereniging Sint Cecilia. Reeds jaren ondersteund Becx verhuur deze vereniging op diverse manieren, om net dat financiele steuntje in de rug te geven zodat de hele samenleving kan genieten van een mooi stukje muziek.