Menu +31 (0) 13 - 516 70 50
https://www.becxtrading.nl/nl/over-becx/van-ver-gekomen
Becx Verhuur
Bel voor informatie:
+31 (0) 13 516 70 50
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
 
75 jaar sociaal en innoverend beleid... dat werkt

Van ver gekomen

In 1942 startte Piet Becx vanaf het Heike in het Brabantse Vessem, zijn eigen transportbedrijf. Na een start met een kleine vrachtwagen, groeide het transportbedrijf uit naar 6 vrachtauto’s waarmee onder meer vee, meel en Heras-hekwerken werden vervoerd.

Aan het einde van zijn logistieke carrière deed Piet Becx het bedrijf over aan zijn drie zoons, die, afzonderlijk van elkaar, ieder met twee auto’s hun eigen weg zochten in de transportwereld.

Jo, de middelste zoon uit het gezin Becx, reed in de jaren na de overname voornamelijk voor Heras Hekwerken, waarvoor tot op de dag van vandaag het transportmateriaal om de hekwerken te vervoeren wordt geleverd door Becx Verhuur.

De gemotiveerde ondernemer uit Vessem bouwde zijn bedrijf uit tot een allround internationaal transportbedrijf met meer dan honderd trekkende eenheden en diverse logistieke opslagcentra in Brabant.

Ook bij de derde generatie Becx zat het transport in het bloed en zo ontstond in 2001 Becx Verhuur onder leiding van Michiel Becx.

Door de gedurende vele jaren opgebouwde kennis van de transportbranche te blijven combineren met het sociale ondernemerschap is Becx Verhuur, met dank aan zijn vooruitstrevende klanten, uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende full service verhuurders.