Menu +31 (0) 13 - 516 70 50
https://www.becxtrading.nl/nl/over-becx/ons-bedrijf
Becx Verhuur
Bel voor informatie:
+31 (0) 13 516 70 50
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
 
Het complete pakket!

Over Becx 

Becx Trading is een onderdeel van de Becx-bedrijven. Door deze combinatie van bedrijven bieden wij het complete pakket van aan- en verkoop van uw opleggers , terminaltrekkers , trucks en meeneemheftrucks.

 

Becx Verhuur biedt u de mogelijkheid diverse transport materieel in te zetten in uw organisatie door middel van huur voor korte of lange termijn.

 

 

Becx Trading is een dynamisch bedrijf welke zijn producten koopt en verkoopt d.m.v. diverse eigen vestigingen en wereldwijd verspreide handelspartners. Hierdoor is Becx Trading de expert op het gebied van in- en verkoop van gebruikt transport materieel.

 

Becx Garage verzorgt met haar goed uitgeruste werkplaats alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan transport materieel in de breedste zin van het woord.

 

Becx TDS racing is een stichting voor promotionele doeleinden van de totale Becx-bedrijven. Met een MAN Racetruck, diverse driftauto’s en sprintcars verzorgt het team op aanvraag diverse autosport shows door geheel Europa.

 

En meer...

Verder participeert de Becx-group in bedrijven die aanverwante activiteiten hebben zoals bijvoorbeeld:

 

Truck Door Service Nederland

"De vrachtwagen roldeur specialist"

Truck Door Service Nederland is de marktleider in noord Europa op het gebied van Roldeuren en Rolluiken voor transport toepassingen.

Met een uitgebreid pakket roldeuren, een grote voorraad vervangings-delen en 24-uurs service, is Truck Door Service Nederland uw ideale partner op het gebied van roldeuren voor uw truck of oplegger.