Menu +31 (0) 13 - 516 70 50
https://www.becxtrading.nl/nl/onze-kracht/maatwerk
Becx Verhuur
Bel voor informatie:
+31 (0) 13 516 70 50
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
 
Ready to work

Maatwerk

Iedere klant is anders, door onze brede kennis en uitgebreide faciliteiten kunnen wij voor iedere potentiële klant een maatwerk leverancier zijn.  Of dit nu het “ready to work”  afleveren op de bouwplaats, of het samenstellen en leveren van complete pakketten van meerdere trucks en opleggers is, u kunt altijd rekenen op een gedegen advies en een professionele uitvoering van de overeengekomen afspraken.

In onze eigen onderhouds-, constructiewerkplaats en spuiterij kunnen we de door ons geleverde nieuwe en gebruikte voertuigen geheel klantspecifiek maken. Niet alleen door het uitvoeren van het reguliere onderhoud, keuringen en inspecties, maar ook door ze bijvoorbeeld te spuiten of beletteren in uw bedrijfskleuren. Of ze te voorzien van extra’s en opties, die dit voertuig af-fabriek niet heeft meegekregen, zoals bijvoorbeeld kipperpompen, autolaadkranen, overdruk units. Of door het voorzien van een compleet andere opbouw in uw specificaties.

Tevens word ons vaak gevraagd om slijtdelen, onderdelen en filtersets mee te leveren, wij kunnen deze altijd concurrerend aanbieden. Vanzelfsprekend is dit maar een greep uit wat specifieke klantwensen, wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zijn er van overtuigd ook voor uw specifieke toepassing de juiste oplossing in huis te hebben.