Menu +31 (0) 13 - 516 70 50
https://www.becxtrading.nl/nl/onze-kracht/een-beetje-ouderwets
Becx Verhuur
Bel voor informatie:
+31 (0) 13 516 70 50
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
 
Er zijn maar weinig standbeelden van critici

Een beetje ouderwets

Onze roots liggen ruim zeventig jaar terug, toen afspraak nog afspraak was en er meer zaken gedaan werd op gevoel dan met de rekenmachine. Dat stukje houden wij tot de dag van vandaag vast. Dat doet soms pijn, maar levert toch ook in deze tijd nog steeds dat extra stukje onmisbaar werkplezier op.

In al die jaren is één constante factor gebleven en dat is dat de verhouding tussen de klant en leverancier in stand blijft door te blijven innoveren en te zorgen dat er sprake blijft van een win-win situatie. Het enige wat daarin is veranderd, is dat er vroeger bij een zuchtje tegenwind door iedereen een tandje bij werd gezet, terwijl het nu vaker direct het einde van een lange relatie betekent. Maar ook dat hoort bij innovatie! Wij zijn ons ervan bewust dat we dus een continue kwaliteit moeten leveren. En dat doen we ook.

Bij Becx hanteren wij de ouderwetse platte bedrijfsstructuur waarbij we veel verantwoording leggen bij onze medewerkers. We vinden dat iedereen vooral zijn eigen manager moet zijn. Door onze mensen doorlopend te trainen en bij te scholen blijven deze vakmensen met passie betrokken bij ons bedrijf en bereiken we samen het maximale resultaat.