menu +31 (0) 13 - 516 70 50
https://www.becxtrading.nl/fr/concernant-becx/nous-soutenons
Becx Verhuur
Appelez pour info:
+31 (0) 13 516 70 50
 
Cela mérite un coup de pouce...

Nous soutenons…

Depuis quelques années, nous n’envoyons plus de cartes de vœux à Noël mais des vœux par e-mail à nos relations. Le montant ainsi économisé, nous le reversons chaque année à la fondation Kika.

Le but de cette fondation est de réunir des fonds pour des recherches novatrices et d’autres activités en matière de cancer chez les enfants tout en s’axant sur moins de douleur et de combat, plus de guérison et une meilleure qualité de vie à un âge plus avancé.

   

 

 Daarnaast ondersteunen we Alpe d’Huzes, het initiatief van fietsen tegen kanker.

 

 

 

Er bestaat geen twijfel over dat ondersteuning van lokale sportactiviteiten niet alleen goed is voor de volksgezondheid, maar zeker ook voor de saamhorigheid binnen een gemeenschap. Vaak worden sportclubs gedragen door vrijwilligers, maar komen nieuwe initiatieven niet van de grond vanwege geen of te weinig steun vanuit regionale overheden. Wij geven enkele van deze lokale initiatieven financiële ondersteuning.

 

   Voetbal Vereniging Vessem wordt al jaren ondersteund door Becx Verhuur. Het Becx logo is zowel op- als langs het veld prominent aanwezig. Becx Verhuur is intussen binnen de Vessemse club niet meer weg te denken als hoofdsponsor van het 1e elftal.

 

  De support aan Korfbal Vereniging Vessem is ook zo'n mooi voorbeeld van jarenlange samenwerking tussen de lokale verenigingen en ondernemers uit het dorp. Ook hier steund Becx Verhuur de vereniging d.m.v. shirtsponsoring en reklameborden.

 

  Buiten de sportverenigingen ondersteund Becx Verhuur ook de lokale Fanfare en Muziek vereniging Sint Cecilia. Reeds jaren ondersteund Becx verhuur deze vereniging op diverse manieren, om net dat financiele steuntje in de rug te geven zodat de hele samenleving kan genieten van een mooi stukje muziek.